STROJEVI ZA PAKIRANJE MARINADA
PNEO KOLPAK 1-2 za pakiranje marinada u tekućem obliku.
NOVO - KOLPAK 2 STROJEVI ZA PAKIRANJE SA SPECIJALNIM DOZATOROM
U izradi je stroj za pakiranje KOLPAK 2 MIDI i specijalni dozator za doziranje 12,5 gr vlaknastog proizvoda ( ribani marinirani hren ).
Strojevi za automatsko pakiranje
Nakon višegodišnje proizvodnje i usavršavanja strojeva za pakiranje, nastala je nova generacija strojeva sa mnogim dodatnim mogućnostima, glavnih karakteristika:

  • Visoka produktivnost i kvaliteta pakiranja
  • Pouzdanost
  • Fleksibilnost i svestranost u primjeni
  • Visoki kapaciteti

Strojevi za pakiranje iz našeg programa ispunjavaju očekivanja  malih i velikih pakirnica te postrojenja koja zahtjevaju visok standard i kapacitete.
Zbog tržišne raznolikosti strojeve izrađujemo po Vašoj želji i narudžbi, te ih  time kompletno prilagođavamo Vašim potrebama.

Upravo zbog toga u svom asortimanu imamo  razne kombinacije i modele strojeva.
Veličine strojeva u programu smo prilagodili svim veličinama Vašeg poslovnih prostora : mini, midi i maxi strojeve.
Proizvodne kapacitete strojeva smo upotpunili jednolinijskim i višelinijskim strojevima. Ovisno o predmetu pakiranja imamo odgovarajuće dozatore: sitno zrno, tekućine, praškasti i komadni materijali itd.

Za svaki oblik vrećice u koji se pakira postoji varijanta odgovarajućeg stroja, a moguće je i sa jednim strojem pakirati u sve oblike vrećica (univerzalni strojevi).
Strojevi su upravljani PLC-om, malih dimenzija, tihog rada, vrlo prilagodljivi i jednostavni u primjeni. Na njima se lako izvodi bilo kakva nadogradnja ili promjena.

Dugotrajnost i kvalitetu stroja postižemo primjenom kvalitetnog materijala, nehrđajučeg čelika.
Svaki dio stroja, koji je u doticaju sa predmetom pakiranja i folijom je izrađen od nehrđajučeg čelika  INOX AISI 316.


Strojevi za pakiranje:


a) STROJEVI ZA PAKIRANJE PREMA OBLIKU VREĆICE

 
b) STROJEVI ZA PAKIRANJE PREMA VRSTI ROBE PAKIRANJA

            - strojevi za pakiranje sitnog zrna
            - strojevi za pakiranje praha
            - strojevi za pakiranje tekućina i pasta
            - strojevi za komadna pakiranja

 
 
Namjena naših strojeva:

Strojevi za pakiranje šećera, strojevi za pakiranje meda, strojevi za pakiranje ugostiteljskih keksića, strojevi za pakiranje žlićica, strojevi za pakiranje tekućina, strojevi za pakiranje kauguma, strojevi za pakiranje kappuccina, strojevi za pakiranje kave, strojevi za pakiranje vruće čokolade, strojevi za pakiranje džemova i pekmeza, strojevi za pakiranje u pekarskoj industriji, strojevi za pakiranje u prehrambenoj industriji, strojevi za pakiranje začina, strojevi za pakiranje sokova, strojevi za pakiranje soli i papra, strojevi za pakiranje sladila, vertikalni strojevi za pakiranje, poluautomatski strojevi za pakiranje, univerzalni strojevi za pakiranje, strojevi za pakiranje u više oblika vrećica, strojevi za pakiranje u duplex i triplex folije, strojevi za pakiranje brašna, strojevi za pakiranje čaja, strojevi za pakiranje čaja u filter vrećice sa končićem i kartončićem, strojevi za pakiranje u tetraedarni oblik vrećice, strojevi za pakiranje u četvrtaste vrećice, strojevi za pakiranje u vrećice sa tri i četiri vara, strojevi za pakiranje u okrugli oblik vrećice.
Iso certifikatKolpak 2Tetraedar - uzorciTetraedarTetraedar 1+2Kolpak 2 - uzorciKolpak 1 - uzorciKolpak 1