STROJEVI ZA PAKIRANJE MARINADA
PNEO KOLPAK 1-2 za pakiranje marinada u tekućem obliku.
NOVO - KOLPAK 2 STROJEVI ZA PAKIRANJE SA SPECIJALNIM DOZATOROM
U izradi je stroj za pakiranje KOLPAK 2 MIDI i specijalni dozator za doziranje 12,5 gr vlaknastog proizvoda ( ribani marinirani hren ).
O nama
 

Zelingradska 13, 10 380 Sveti Ivan Zelina
Tel/Fax: +385 (0) 12061 834, GSM: +385 91 560 8828
e-mail: pneo@pneo.hr
e-mail: pneo-kolman@inet.hrMi smo tvrtka osnovana 1996. godine i bavimo se isključivo vlastitom proizvodnjom i servisom strojeva za pakiranje u termozavarive folije.
Između ostalog bavimo se i proizvodnjom flexo tiska, te poluautomatskih varilica, raznih dozatora / punilica te ostalih strojeva na zahtjev klijenata.
Ovako širok proizvodni program potječe iz činjenice da tvrtka ˝Pneo Kolman˝ zahtjeve tržišta prati svojim vlastitim tehničkim rješenjima i inovacijama, što nam osigurava dugoročnu lojalnost naših klijenata.

Poslovna politika nam među najvažnije zadaće svrstava post kupovne procese i zadovoljstvo klijenata;  što ostvarujemo kvalitetnom edukacijom korisnika i kvalitetnim i brzim servisima proizvoda.

Uvijek nastojimo pratiti klijente svojim savjetima i novim rješenjima koje je moguće prigraditi na već postojeće strojeve.
Svaki stroj za pakiranje iz porodice ˝KOLPAK˝ smo prilagodili specifičnim potrebama klijenata; pa su stoga svi strojevi dostupni u velikoj, midi i mini varijanti; isto tako razlikujemo namjenske i univerzalne strojeve – u pogledu jednog ili više medija koji se pakira na stroju. Naravno, proporcionalno mogućnostima strojeva i njihova cijena se prilagođava.

Postupkom uvođenja sustava upravljanja kvalitetom  ISO 9001:2000 naša kvaliteta dobila je novu dimenziju.

Dopustite da opravdamo vaše povjerenje našim proizvodima i rješenjima.

Iso certifikatVariliceTetraedar - uzorciKolpak 2 - uzorciKolpak 1 - uzorciFlekso tisak 100 mmKolpak 1